Juhlaleiri Viiskyt! 2022

Tervetuloa Polvijärven Päreenpolttajien 50-v. juhlaleirille Koronniemeen. Leirillä nukutaan teltoissa ja ohjelmassa on kesäistä partiotekemistä ulkona. Tarkemmat ohjeet mm. leirillä tarvittaviin varusteisiin tulevat ilmottautuneille sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

🏕 Sudenpentujen (7-9-v.) leiri 17.-19.6.2022, hinta 20 euroa.

🏕 Vartsujen (+10-v.) leiri 17.-21.6.2022, hinta 40 euroa.

Juhlaleirin hengessä myös entisiä Päreenpolttajia kaipaillaan mukaan!

➡️ Ilmoittaudu leirille 27.5. mennessä kuksassa, linkki:

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=51363

Partiolaisten lisäksi leirille kaivataan erityisesti täysi-ikäisiä apukäsiksi. Apua tarvitaan esimerkiksi uimavalvontaan, leirin rakentamiseen/purkamiseen ja keittiölle. Jos pystyisit tulemaan leirille edes joksikin aikaa, ilmoittaudu mukaan! Voit kirjoittaa lomakkeen lisätietokohtaan tarkemmin, minkä aikaa voisit olla leirillä. Partiotaustaa ei tarvitse olla.