Ryhmät

Partioryhmät jakautuvat viiteen eri ikäkauteen. Jokaiselle ikäkaudelle on omat ikäkauden mukaiset tavoitteet ja ikäkausiohjelmat, joiden mukaan ryhmän johtajat toteuttavat partiotoimintaa. Partiotoiminnassa mukana olevat aikuiset (yli 22 v) mahdollistavat toiminnan toteuttamisen lippukunnassa. Aikuiset toimivat lippukunnassamme ryhmien johtajina, tapahtumien järjestäjinä, ensiaputehtävissä, muonituksessa, apukäsinä leireillä, kyydittäjinä, lippukunnan hallituksessa ja lukuisissa muissa tehtävissä. Lisää tietoa partion ikäkausista ja ikäkausiryhmien ohjelmasta löydät täältä: https://partio-ohjelma.fi/partiokasvatus/partion-ikakaudet/

Sudenpennut 7-9 v
Seikkailijat 10-12 v
Tarpojat 12-15 v
Samoajat 15-17 v
Vaeltajat 18-22 v

Lippukuntamme järjestää viikoittaista partiotoimintaa kouluikäisille. Samoaja- ja vaeltajaikäkaudelle ei ole lippukunnassamme viikoittaista toimintaa, sen sijaan he ovat mukana toiminnassa muun muassa johtamassa ryhmiä ja suunnittelemassa tapahtumia.
Partioryhmät jakautuvat pitkälti koululuokkien mukaisesti, alta löydät ryhmien kokoontumisajat ja johtajien yhteystiedot.

Mikäli olet kiinnostunut partiotoimintaan tutustumisesta tai liittymisestä, otathan yhteyttä lippukuntamme johtajistoon niin autamme!

Sudenpentujen aloitusmerkk
Seikkailijat

Tarpoja